Εγκατάσταση Windows Laptop

 Το laptop σας μπορεί να χρειάζεται εγκατάσταση windows, αν τα windows έχουν χαλάσει ή αν θέλετε μία παλαιότερη ή νεότερη έκδοση της ήδη υπάρχουσας.

Στα καταστήματα iCrack μπορείτε άμεσα να κάνετε εγκατάσταση windows, ή μπορείτε να αποστείλετε δωρεάν το laptop σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας για να το επισκευάσουμε.

 Η εταιρεία iCrack έχει πάντα τη λύση για εσάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το laptop σας είναι απαραίτητο στη καθημερινότητά σας, καθώς αποθηκεύετε σ’ αυτό κωδικούς τραπεζών, παιδικά χρονοδιαγράμματα, τα πάντα.

Kάνουμε εγκατάσταση windows, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα και όλους τους απαραίτητους drivers / οδηγούς προγραμμάτων που χρειάζονται για την ορθή και ομαλή λειτουργία του laptop σας. Επιπλέον εγκαθιστούμε όλα τα προγράμματα για τα οποία έχετε άδεια και κάποια επιπλέον ώστε να είναι το laptop σας έτοιμο και λειτουργικό για κάθε βασική χρήση.

 Σας επιστρέφουμε το laptop σας άμεσα σε άριστη λειτουργία και εμφάνιση. Προτείνουμε πάντα να εξοπλίζετε το laptop σας με antivirus, καθαριστικό οθόνης, σπρέι πεπιεσμένου αέρα και προστατευτική τσάντα.

Έτσι, αν ψάχνετε για γρήγορη, άμεση, φιλική, αξιόπιστη και επαγγελματική επισκευή laptop…

Είμαστε εδώ!