Εγκατάσταση Windows PC

 Ο Ηλεκτρονικός υπολογιστής σας / PC μπορεί να χρειάζεται εγκατάσταση windows, αν τα windows έχουν χαλάσει ή αν θέλετε μία παλαιότερη ή νεότερη έκδοση της ήδη υπάρχουσας.

 Στα καταστήματα iCrack μπορείτε άμεσα να κάνετε εγκατάσταση windows, ή μπορείτε να αποστείλετε δωρεάν το PC σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας για να το επισκευάσουμε.

 Η εταιρεία iCrack έχει πάντα τη λύση για εσάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το PC σας είναι απαραίτητο στη καθημερινότητά σας, καθώς αποθηκεύεται σ’ αυτό κωδικούς τραπεζών, παιδικά χρονοδιαγράμματα, τα πάντα.

Κάνουμε εγκατάσταση windows, εγκαθιστώντας ταυτόχρονα και όλους τους απαραίτητους drivers / οδηγούς προγραμμάτων που χρειάζονται για την ορθή και ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. Επιπλέον εγκαθιστούμε όλα τα προγράμματα για τα οποία έχετε άδεια και κάποια επιπλέον ώστε να είναι ο υπολογιστής σας έτοιμος και λειτουργικός για κάθε βασική χρήση.

 Σας επιστρέφουμε τον Η/Υ σας άμεσα σε άριστη λειτουργία και εμφάνιση. Προτείνουμε πάντα να εξοπλίζεται τον Η/Υ σας με antivirus, καθαριστικό οθόνης και σπρέι πεπιεσμένου αέρα.

Έτσι, αν ψάχνετε για γρήγορη, άμεση, φιλική, αξιόπιστη και επαγγελματική επισκευή PC…

Είμαστε εδώ!