Επισκευή Βρεγμένου LG G5

Αν το LG G5 εκτέθηκε σε νερό ή υγρασία και δεν λειτουργεί / ανάβει ή δυσλειτουργεί ή ακόμα και αν προσωρινά λειτουργεί μπορεί να χρειάζεται επισκευή.

 Μην προσπαθήσετε να το στεγνώσετε με μεθόδους όπως: στέγνωμα με το σεσουάρ ή βύθιση σε μπολ με ρύζι ούτε να το βάλετε στο ρεύμα για να δείτε αν θα ανοίξει. Φέρτε το όσο πιο γρήγορα μπορείτε σε ένα από τα καταστήματα iCrack για δωρεάν έλεγχο. Θυμηθείτε, ακόμα και αν προσωρινά λειτουργεί το νερό, είναι εχθρός των ηλεκτρονικών και μπορεί σύντομα να δημιουργηθούν προβλήματα γι΄αυτό και ο φυσικός καθαρισμός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητος.

 Στα καταστήματα iCrack μπορείτε να επισκευάσετε άμεσα το βρεγμένο LG G5, ή μπορείτε να αποστείλετε δωρεάν το LG σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας για να το επισκευάσουμε, καθώς έχουμε επιτυχία πάνω από 90% στις βρεγμένες επισκευές .

 Η εταιρεία iCrack έχει πάντα τη λύση για εσάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το LG σας είναι απαραίτητο στη καθημερινότητά σας, καθώς αποθηκεύεται σ’ αυτό κωδικούς τραπεζών, παιδικά χρονοδιαγράμματα, τα πάντα. Αν σπάσει έχετε πρόβλημα και δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να περιμένετε να επισκευαστεί μέρες.

Θυμηθείτε ότι είναι καλό να είστε ειλικρινείς με τους τεχνικούς γιατί ακόμα κι αν λέτε ότι το LG σας δε βρέθηκε ποτέ σε υγρό, οι δείκτες ανίχνευσης της υγρασίας που περιέχει το LG στο εσωτερικό του, λένε πάντα την αλήθεια.

Εάν το LG σας είναι σε πραγματικά κακή κατάσταση είναι καλύτερα να το αφήσετε στα χέρια των έμπειρων τεχνικών μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του iCrack μπορούν να διαγνώσουν και να επιδιορθώσουν άμεσα το LG σας, ανεξάρτητα από τη ζημιά.

 Το κόστος επισκευής του βρεγμένου LG G5 είναι σύμφωνα με το μέγεθος της βλάβης, των ανταλλακτικών που πιθανών θα χρειαστούν και την εργασία.

 Σας επιστρέφουμε την συσκευή σας άμεσα σε άριστη λειτουργία και εμφάνιση. Προτείνουμε πάντα να εξοπλίζεται το LG σας με προστατευτικό τζάμι / tempered glass και προστατευτική θήκη όπου διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια ώστε να αποφύγετε μελλοντικές βλάβες όπως το σπάσιμο της οθόνης.

Έτσι, αν ψάχνετε για γρήγορη, άμεση, φιλική, αξιόπιστη και επαγγελματική επισκευή LG…

Είμαστε εδώ!