Επισκευή Μητρικής Πλακέτας LG Nexus 4

 Η μητρική πλακέτα του LG Nexus 4 μπορεί να χρειάζεται επισκευή, αν το τηλέφωνο δεν λειτουργεί / ανοίγει, αν έχει πέσει σε νερό, αν δεν φορτίζει, αν δεν βρίσκει σήμα wifi, αν έχει χάσει το ΙΜΕΙ του, αν βγάζει σφάλμα κατά τη διαδικασία επαναφοράς, αν η οθόνη δεν ανταποκρίνεται, αν δεν λειτουργεί το μικρόφωνο, το μεγάφωνο ή το κεντρικό κουμπί.

 Στα καταστήματα iCrack μπορείτε να επισκευάσετε άμεσα την μητρική πλακέτα του LG Nexus 4, ή μπορείτε να αποστείλετε δωρεάν το LG σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας για να το επισκευάσουμε.

 Οι επισκευές στην πλακέτα είναι απαιτητικές και σύνθετες. Με πάνω από 90% επιτυχία στις επισκευές πλακέτας  LG, σας εγγυόμαστε ότι η συσκευή σας, θα έρθει το δυνατόν συντομότερο και πάλι στα χέρια σας, πλήρως χρηστική και με εγγύηση 6 μηνών.

Η εταιρεία iCrack έχει πάντα τη λύση για εσάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το LG σας είναι απαραίτητο στη καθημερινότητά σας, καθώς αποθηκεύεται σ’ αυτό κωδικούς τραπεζών, παιδικά χρονοδιαγράμματα, τα πάντα. Αν σπάσει έχετε πρόβλημα και δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου να περιμένετε να επισκευαστεί μέρες.

Θυμηθείτε ότι είναι καλό να είστε ειλικρινείς με τους τεχνικούς γιατί ακόμα κι αν λέτε ότι το LG σας δε βρέθηκε ποτέ σε υγρό, οι δείκτες ανίχνευσης της υγρασίας που περιέχει το LG στο εσωτερικό του, λένε πάντα την αλήθεια.

Εάν το LG σας είναι σε πραγματικά κακή κατάσταση είναι καλύτερα να το αφήσετε στα χέρια των έμπειρων τεχνικών μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του iCrack μπορούν να διαγνώσουν και να επιδιορθώσουν άμεσα το LG σας, ανεξάρτητα από τη ζημιά.

 Το κόστος επισκευής πλακέτας LG Nexus 4 είναι σύμφωνα με το μέγεθος της βλάβης, των ανταλλακτικών που πιθανών θα χρειαστούν και την εργασία.

 Σας επιστρέφουμε την συσκευή σας άμεσα σε άριστη λειτουργία και εμφάνιση. Προτείνουμε πάντα να εξοπλίζεται το LG σας με προστατευτικό τζάμι / tempered glass και προστατευτική θήκη όπου διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια ώστε να αποφύγετε μελλοντικές βλάβες όπως το σπάσιμο της οθόνης.

Έτσι, αν ψάχνετε για γρήγορη, άμεση, φιλική, αξιόπιστη και επαγγελματική επισκευή LG…

Είμαστε εδώ!