Επισκευή Υπερθέρμανσης Laptop

 Το laptop σας μπορεί να χρειάζεται καθαρισμό αν το ανεμιστηράκι κάνει θόρυβο και δουλεύει συνέχεια, ή αν το laptop σας υπερθερμένεται και κλείνει ξαφνικά.

 Στα καταστήματα iCrack μπορούμε άμεσα να καθαρίσουμε το laptop σας, ή μπορείτε να αποστείλετε δωρεάν το laptop σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας για να το επισκευάσουμε.

 Η εταιρεία iCrack έχει πάντα τη λύση για εσάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το laptop σας είναι απαραίτητο στη καθημερινότητά σας, καθώς αποθηκεύετε σ’ αυτό κωδικούς τραπεζών, παιδικά χρονοδιαγράμματα, τα πάντα.

Καθαρίζουμε το εσωτερικό του laptop σας από τις σκόνες που μαζεύει με τον καιρό, με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Αλλάζουμε τη θερμοαγώγιμη πάστα και καθαρίζουμε και λιπαίνουμε τα ανεμιστηράκια. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν επιλυθεί και χρειάζεται αλλαγή το ανεμιστηράκι σας ενημερώνουμε εκ νέου για το επιπλέον κόστος.

Εάν το laptop σας είναι σε πραγματικά κακή κατάσταση, είναι καλύτερα να το αφήσετε στα χέρια των έμπειρων τεχνικών μας.

Σας επιστρέφουμε το laptop σας άμεσα σε άριστη λειτουργία και εμφάνιση. Προτείνουμε πάντα να εξοπλίζετε τον laptop σας με antivirus, καθαριστικό οθόνης, σπρέι πεπιεσμένου αέρα και προστατευτική τσάντα.

Έτσι, αν ψάχνετε για γρήγορη, άμεση, φιλική, αξιόπιστη και επαγγελματική επισκευή laptop…

Είμαστε εδώ!