Καθαρισμός PC

 Ο Ηλεκτρονικός υπολογιστής σας / PC μπορεί να χρειάζεται καθαρισμό αν το ανεμιστηράκι κάνει θόρυβο και δουλεύει συνέχεια, ή αν ο υπολογιστής σας υπερθερμένεται και κλείνει ξαφνικά.

 Στα καταστήματα iCrack μπορούμε άμεσα να καθαρίσουμε τον Η/Υ σας, ή μπορείτε να αποστείλετε δωρεάν το PC σας από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας για να το επισκευάσουμε.

 Η εταιρεία iCrack έχει πάντα τη λύση για εσάς. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το PC σας είναι απαραίτητο στη καθημερινότητά σας, καθώς αποθηκεύετε σ’ αυτό κωδικούς τραπεζών, παιδικά χρονοδιαγράμματα, τα πάντα.

Καθαρίζουμε το εσωτερικό του υπολογιστή σας από τις σκόνες που μαζεύει με τον καιρό, με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Αλλάζουμε τη θερμοαγώγιμη πάστα και καθαρίζουμε και λιπαίνουμε τα ανεμιστηράκια. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν επιλυθεί και χρειάζεται αλλαγή το ανεμιστηράκι σας ενημερώνουμε εκ νέου για το επιπλέον κόστος.

 Σας επιστρέφουμε τον Η/Υ σας άμεσα σε άριστη λειτουργία και εμφάνιση. Προτείνουμε πάντα να εξοπλίζετε τον Η/Υ σας με antivirus, καθαριστικό οθόνης και σπρέι πεπιεσμένου αέρα.

Έτσι, αν ψάχνετε για γρήγορη, άμεση, φιλική, αξιόπιστη και επαγγελματική επισκευή PC…

Είμαστε εδώ!