Το iPhone 14 θα έχει…

 In Το ήξερες ότι...

Η κυκλοφορία του iPhone 14 απέχει αρκετούς μήνες, ωστόσο αυτό δεν αποθαρρύνει τις φήμες για τα χαρακτηριστικά που θα έχει και την εμφάνισή του. Ύστερα από το φαντασμαγορικό iPhone 13, πόσο ακόμη θα μπορούσε να βελτιώσει η Apple το νέο iPhone;

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα μοντέλα της νέας σειράς iPhone. Ακούγεται πως η Apple θα βγάλει 4 μοντέλα, όμως το Mini δεν θα είναι ένα από αυτά. Σε αυτά τα μοντέλα θα περιέχονται 2 high-end και 2 lower-end, πιο συγκεκριμένα iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Max και iPhone 14 Pro Max. Τα Pro μοντέλα θα είναι τα high-end, ενώ τα Max θα έχουν μεγαλύτερη οθόνη.

iphone-14-rumors

Τι αλλαγές θα δούμε; Λέγεται πως τα bezels θα μειωθούν σε όλα τα μοντέλα, άρα όλα τα μοντέλα θα έχουν μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης. Δεν είναι όμως το μόνο που θα μειωθεί. Όλοι θα συμφωνούσαμε στο να μειωθεί το “βουναλάκι” που κάνει η κάμερα, κάτι το οποίο ίσως να το δούμε στο καινούριο iPhone. Τέλος, θα ξανά δούμε το κιμπάρικο πράσινο χρώμα του iPhone 13; Μάλλον όχι, αλλά υπάρχουν φήμες για ένα μοναδικό μωβ χρώμα το οποίο θα αλλάζει τόνους ανάλογα με τον φωτισμό.

Πότε όμως να το περιμένουμε; Αν και είναι νωρίς για να μιλάμε για την ημερομηνία της κυκλοφορίας του iPhone 14, αναμένουμε πως η Apple θα κάνει το καθιερωμένο της iPhone event νωρίς το φθινόπωρο του 2022. Λαμβάνοντας υπόψιν παλαιότερα δεδομένα, τα νέα iPhone κυκλοφορούν ημέρα Παρασκευή τις τελευταίες εβδομάδες του Σεπτέμβρη.

Ανυπομονείς και εσύ για το νέο  iPhone;

Αν σου άρεσε αυτό που διάβασες, μπορείς να ρίξεις μία ματιά στο blog μας.

Ακολούθησε μας και στα social media για να μην χάνεις κανένα νέο!